“Άρπαξε” τον 1ο σκόρερ της Μικτής από το “Sport Village” η Ξάνθη!

"Άρπαξε" τον 1ο σκόρερ της Μικτής από το "Sport Village" η Ξάνθη!

Ακόμη ένα ταλέντο, προϊόν παραγωγής του Σερραϊκού ποδοσφαίρου μετακομίζει εκτός Σερρών για να συνεχίσει την καριέρα του και να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται. Ο λόγος για τον 16χρονο επιθετικό Γιάννη Φάκη που μετά από 8 χρόνια στην ακαδημία του Sport Village, ανήκει πλέον στην Ξάνθη.

Ο πρώτος σκόρερ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων και Πρωταθλητής Νέων με την Μικτή της Ε.Π.Σ.Σερρών… θάμπωσε με τα 15 γκολ που πέτυχε και με τις εμφανίσεις του τους σκάουτερ των Ακριτών που κινήθηκαν για την απόκτηση του και απέσπασαν το “ναι” των υπευθύνων του Sport Village που στέλνουν ακόμη έναν παίκτη σε ομάδα Super League.

Ο Φάκης που πέρυσι αγωνίστηκε στον ΠΟΣ 2000 πετυχαίνοντας 17 γκολ με προπονητή τον Αλέκο Μόσχου έχει την ευκαιρία πλέον να δείξει τι αξίζει σε μία μεγάλη ομάδα και γιατί όχι σε λίγα χρόνια να ανήκει στην πρώτη ομάδα της Ξάνθης.

Ο εκ των υπευθύνων του Sport Village και προπονητής στις ακαδημίες του νεαρού ποδοσφαιριστή Μπάμπης Χατζόπουλος είπε στο “SSN”: “Είναι χαρά μας που φεύγουν από την Ακαδημία μας παιδιά σε ομάδες της Super League και με αυτόν τον τρόπο φαίνεται και η μεθοδική δουλειά που γίνεται στο Sport Village”. Και πρόσθεσε επίσης ότι την Παρασκευή στις 18.00 θα πέσουν οι υπογραφές. Το παρών θα δώσει μεταξύ άλλων και ο πρόεδρος της Ξάνθης Άρης Πιαλόγλου.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr