«Άρπαξε»… μέσα απο τα χέρια ομάδων Super League, ταλεντάρα απο Δραβίσκο ο Πανσερραϊκός!

«Άρπαξε»... μέσα απο τα χέρια ομάδων Super League, ταλεντάρα απο Δραβίσκο ο Πανσερραϊκός!

Πήρε και Μασκανάκη ο Πανσερραϊκός απο τον Δραβίσκο, αλλα για το καλοκαίρι, αφού ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής δεν χωρά στο υπάρχον ροστερ των «κόκκινων». Έτσι προτιμήθηκε η λύση του δανεισμού στην ομάδα της Ασπίδας, όπου και ανήκει, προκείμενου να πάρει κι άλλα ματς αλλα και να βοηθήσει την ομάδα του, στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο στην Ανώτερη κατηγορία της ΕΠΣ Σερρών.

Ο Πανσερραϊκός με ηρεμία και χωρίς πίεση χρόνου, τσεκάρει τις κινήσεις του και επιλέγει παιδιά που θα τον βοηθήσουν αλλά και θα αποτελέσουν περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου τα επόμενα χρόνια. Η περίπτωση Μασκανάκη, δεν ήταν εύκολη, αφού μεγάλες ομάδες της Super League είχαν τον παίκτη στην ατζέντα τους αλλά η φυσιολογική πορεία (τοπικό πρωταθλημα-Πανσερραικος-Χ μεταγραφή εαν κι εφόσον) δεν ανακόπηκε, αφού και οι δυο ομάδες μαζί με το παιδί, είχαν καλές προθέσεις.

Είναι σημαντικό τα νεαρά παιδιά που αξίζουν, -διότι υπάρχουν και περιπτώσεις που παίρνουν ευκαιρίες αλλα δεν πείθουν- να αγωνιστούν πρώτα στον Πανσερραϊκό και ύστερα να πάρουν μεταγραφή στους μεγάλους συλλόγους της χώρας, υπό προϋποθέσεις. Με αυτόν τον τρόπο και την πρώτη ομάδα του νομού βοηθούν και περισσότερες εμπειρίες παίρνουν για το μέλλον και μεγαλύτερη εμπορική αξία, αποκτούν, απο το να φύγουν απευθείας… στην ουσία, σε μια άλλη ακαδημία της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Μασκανάκη από την ομάδα της Ασπίδας Δραβήσκου. Ο παίκτης θα παραμείνει ως δανεικός στην ομάδα του, για να ολοκληρώσει τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις, με την τοπική ομάδα και θα ενσωματωθεί το καλοκαίρι στον Πανσερραϊκό, με την έναρξη της προετοιμασίας. Ο Α. Μασκανάκης αποτελεί επένδυση για τον Πανσερραϊκό μας και χαιρόμαστε που επέλεξε την πρώτη ομάδα του νομού για να πάρει την ευκαιρία του, την στιγμή που υπήρχε ενδιαφέρον και από ομάδες εκτός Σερρών. Παράλληλα ευχαριστούμε τον σύλλογο της Ασπίδας Δραβήσκού για την άψογη συνεργασία.

Μίνι Βιογραφικό:
Ο Αλέξανδρος Μασκανάκης είναι γεννημένος στις 8 Αυγούστου του 2004 και αγωνίζεται ως ακραίος μεσοεπιθετικός. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι ένας παίκτης με καλά τεχνικά και αθλητικά στοιχεία και αγωνίζεται στην ομάδα της Ασπίδας Δραβήσκου με συμμέτοχη στην Β΄ Κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Σερρών.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr