Άρης Αθανασιάδης: “Επιτυχημένη η χρονιά & μπράβο σε όσους είναι κοντά στους Ικάρους”!

Άρης Αθανασιάδης: "Επιτυχημένη η χρονιά & μπράβο σε όσους είναι κοντά στους Ικάρους"!

Ο πρόεδρος των Ικάρων μίλησε στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ Σερρών και τον Βασίλη Αναστασιάδη για τον τελικό… των Ικάρων κόντρα στην Καβάλα και την πολύ μεγάλη επιτυχία της φετινής χρονιάς, που θα κορυφωθεί την Κυριακή 20 Μαΐου.

Αναλυτικά:

Το σημαντικότερο ματς της σύγχρονης μπασκετικής ιστορίας!

Ο αγώνας των Ικάρων την Κυριακή κόντρα στην Καβάλα είναι ίσως το σημαντικότερο ματς της σύγχρονης ιστορίας του Σερραϊκού μπάσκετ. Μετά τις επιτυχίες του ’80, δεν είχαμε μεγάλες ανόδους, παρά μόνο πτώσεις, ενώ οι Ίκαροι είχαν κάποιες επιτυχημένες χρονιές με ανόδους στην Γ΄ ή την Β΄ Εθνική όμως, όχι στο μέγεθος της Α2.

Δεν γνωρίζω εάν το ματς αυτό άφορα το σύνολο του μπασκετικού κόσμου των Σερρών, και είναι μια κουβέντα που θα γίνει την επόμενη μέρα, του αγώνα με την Καβάλα. Το τι μπάσκετ θέλει η πόλη των Σερρών, ο νομός Σερρών, ο κόσμος των Σερρών, ο δήμος των Σερρών και τελικά τι θέλει η πόλη δεν το γνωρίζω και θα το δούμε την επόμενη Δευτέρα, ώστε να μπορέσουμε εμείς οι λίγοι «γραφικοί» παράγοντες, που απομείναμε, να επαναπροσδιορίσουμε την θέση μας στον Σερραϊκό αθλητισμό, ανεξαρτήτως κατηγορίας που θα βρίσκεται η ομάδα.

Θα κάνουμε τα πάντα, ώστε να διασκεδάσει ο κόσμος!

Διοικητικά θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν, ώστε να γίνει ένα ασφαλές παιχνίδι να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και να παρακολουθήσει με άνεση τον αγώνα. Έχουμε ένα πρόβλημα με τις πτυσσόμενες κερκίδες εδώ και 4 χρόνια, που δεν αποκαθιστάται η βλάβη, αλλά εμείς φροντίζουμε έστω και την τελευταία στιγμή να εξυπηρετήσουμε με κάποιον τρόπο τον κόσμο, που θα έρθει στο γήπεδο και αυτό αφορά και τους Σερραίους και τους φιλοξενούμενους φιλάθλους από την Καβάλα.

Για τα εισιτήρια, την διάθεση τους και την προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο, θα βγει ανακοίνωση τις επόμενες ώρες, που θα εξηγεί αναλυτικά πως πρέπει να κινηθούν, για να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.

Οι παίκτες να το ευχαριστηθούν και είναι ήδη επιτυχημένη η χρονιά!

Στους παίκτες το μόνο που θα πω είναι να ευχαριστηθούν το παιχνίδι, τίποτα άλλο. Είναι άξιοι και οι προπονητές μας και οι αθλητές μας για την φετινή τους χρονιά και την πορεία πρωταθλητισμού, αλλά και για τις ώρες που εργάστηκαν μέσα στο γήπεδο, τα 4 χρόνια, που βρισκόμαστε εκτός Α2. Αυτά τα ματς είναι παιχνίδια, που χαίρεσαι να παίζεις και οι ίδιοι ξέρουν ότι η χρονιά είναι ήδη επιτυχημένη, γιατί υπάρχει διοικητική, προπονητική και αγωνιστική χημεία, ήταν μια κατάσταση που δεν διαταράχτηκε. Μείναμε πιστοί στο πλάνο εδώ και 4 χρόνια και την Κυριακή θα «θερίσουμε τους καρπούς».

Χαριτολογώντας λέγαμε στην κλήρωση του Σεπτεμβρίου, ότι ίσως να παίζουμε τελευταία αγωνιστική την άνοδο με την Καβάλα, εδώ στις Σέρρες και να που επαληθευτήκαμε χωρίς να ήταν αυτοσκοπός η άνοδος, στο ξεκίνημα της χρονιάς. Βέβαια η πορεία της ομάδας με όλα τα θετικά αποτελέσματα ή τις δύσκολες καταστάσεις, μας οδήγησε σε αυτό που υπήρχε ως εικασία.

Δικαίωση για όλους τους παράγοντες των Ικάρων!

Μετά την αδικία που υπέστη η ομάδα όταν ανέβηκε στην Α1 και δεν έπαιξε ποτέ, το «Restart» τα τελευταία χρόνια κρίθηκε επιτυχημένο και αποτελεί όχι μόνο προσωπική δικαίωση αλλά και για όλα τα παιδιά που βρίσκονται κοντά στον οργανισμό των Ικάρων. Τον Τασο Παναγιωτου, τον Γιαννη Δεσποτιδη, τον Παναγιωτη Ανδρικακη, τον Ηλια Νικολαιδη, τον Μιχαλη Καραμπεκη, τον Νασο Παπαδοπουλο, τον Θαναση τον Αγγειοπλαστη, και τελευταια στα ποδια που μπηκαν προσφατα, τον Λευτερη Ελευθεριαδη, τον Γιωργο Γκαλιδη, τον Σωτηρη Βλαχο. Είναι δικαίωση για όλους, που έβαλαν ένα λιθαράκι και πίστεψαν σε αυτό που λέγεται Σερραϊκό μπάσκετ.

Όταν παίξαμε το μπαράζ με τους Διόσκουρους Κοζάνης, πριν 2 χρόνια στην Θεσσαλονίκη, είχα πει τότε ότι η ομάδα αυτή θα ξαναγυρίσει εκεί που ανήκει, τώρα είμαστε ένα βήμα πριν γυρίσει. Αυτό που είχαμε πει τότε, το πίστεψαν όλα τα παιδιά, αν θεωρείται έμπνευση αυτό, τότε πράγματι εμπνευστήκαν και φτάσαμε σήμερα εδώ.

Η επόμενη μέρα…

Για την επόμενη μέρα είναι σημαντικό να επαναπροσδιοριστούν κάποια πράγματα, για το τι αντέχουν αυτοί οι παράγοντες των Ικάρων, το τι θέλει η πόλη των Σερρών και τι θέλουν οι επιχειρηματίες των Σερρών για να βοηθήσουν τον αθλητισμό και τι είδους αθλητισμό θέλουν οι τοπικές αρχές! Αφού επαναπροσδιοριστούν όλα αυτά, τότε κι εμείς θα προσδιορίσουμε την θέση μας στο αύριο του Σερραϊκού μπάσκετ.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr