Άραγε υπάρχει η Football League; Είναι κι αυτή επαγγελματική κατηγορία…

Άραγε υπάρχει η Football League; Είναι κι αυτή επαγγελματική κατηγορία...

Διαβάζουμε για άμεσες κινήσεις από την Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β’ Εθνικής Κατηγορίας, για να γίνει κανονικά η πρεμιέρα της SL2 στις 7-8 Νοεμβρίου! Την στιγμή μάλιστα, που η έναρξη της Football League αναβλήθηκε εκ νέου για…δικαστικούς λόγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com επιστολή εστάλη από τη διοργανώτρια προς τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στην οποία γίνεται ξεκάθαρο ότι στην Super League 2 ακολουθείται κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο, το οποίο είναι απόλυτα εναρμονισμένο με εκείνο της Super League 1! Για την έρμη…την Football League, ούτε λόγος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα στις ομάδες της SL2 δεν έχει υπάρξει κανένα κρούσμα κορονοϊού (αναφορικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα). Επίσης, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι η διοργανώτρια έχει προγραμματίσει κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, να γίνονται εβδομαδιαία τεστ, τα οποία θα πραγματοποιούνται 72 ώρες πριν τα παιχνίδια.

Κι ενώ πληροφορούμαστε, οτι για ΟΛΕΣ τις επαγγελματικές κατηγορίες και τα διεθνή παιχνίδια δεν θα υπάρξει κώλυμα στην διεξαγωγή τους…η Football League δεν αναφέρεται πουθενά! Να θυμίσουμε, οτι αυτή η φοβερή κατηγορία, που διατήρησε για άγνωστους λόγους μέχρι στιγμής, η αθλητική ηγεσία του τόπου μας, είναι επαγγελματική και διέπεται απο όλους τους νόμους και τις διατάξεις του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Βέβαια…κανείς δεν ασχολείται με την Football League, παρά μόνο οι ομάδες που βρίσκονται στην δυσάρεστη θέση να αγωνιστούν σε αυτή, με τους παράγοντες να «ματώνουν» οικονομικά, για μια αδιάφορη κατηγορία, που δεν προστατεύεται απο κανέναν και δεν συγχωνεύτηκε με την SL2, απο ένα  καπρίτσιο.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr