Άνω-κάτω η Σπάρτη πριν τον Πανσερραϊκό – Παραιτήθηκε ο Αντωνίου!

Άνω-κάτω η Σπάρτη πριν τον Πανσερραϊκό - Παραιτήθηκε ο Αντωνίου!

Ιδιαίτερα κρίσιμες ώρες διανύει η Σπάρτη πριν το ματς της Κυριακής με τον Πανσερραϊκός. Ο Δημήτρης Νικόλαρος παραιτήθηκε από την προεδρία μόλις μία εβδομάδα αφού ανέλαβε καθήκοντα και σε δήλωσή του έκανε γνωστό ότι δεν μπόρεσε να βρει συμβιβαστική λύση με τους ποδοσφαιριστές, ενώ παρελθόν από τον πάγκο αποτελεί ο Σωτήρης Αντωνίου ο οποίος δήλωσε την παραίτηση του λόγω της κατάστασης που επικρατεί!

Το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι προτάθηκαν ιδιωτικά συμφωνητικά στους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να τους καταβληθεί τώρα ένα μικρό μέρος των οφειλομένων και η εξόφλησή τους να γίνει το… 2018. Όπως ήταν αναμενόμενο, κανείς δεν αποδέχτηκε την πρόταση αυτή και πλέον οι Λάκωνες βρίσκονται προ ραγδαίων εξελίξεων. Έπειτα από την παραίτηση Νικόλαρου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα ακολουθήσουν προσφυγές και κανείς δεν γνωρίζει αν και πώς θα μεταβούν οι «κυανέρυθροι» στις Σέρρες.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr