Άνοιξε ο δρόμος για Κάκκο, τέλος και επίσημα από την Σαλαμίνα

Άνοιξε ο δρόμος για Κάκκο, τέλος και επίσημα από την Σαλαμίνα

Παρελθόν και επισήμως αποτελεί από τη Νέα Σαλαμίνα ο Γιώργος Κάκκο μετά την σύντομη θητεία του στην Κύπρο με τον εκπρόσωπο τύπου της ομάδας να σημειώνει σε σημερινές του δηλώσεις: “Ο Γιώργος Κάκκος αποχώρησε από την ομάδα. Αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, από τον οποίο ήταν δανεικός”.

Με αυτή την κίνηση ουσιαστικά ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή του στον Πανσερραϊκό εκτός απροόπτου, καθώς υπάρχει θέληση από τον παίκτη για γυρίσει στις Σέρρες και να πάρει ματς, όπως έκανε πέρυσι, υπάρχει επιβεβαιωμένο ενδιαφέρον από τα “λιοντάρια” για την περίπτωση του, καθώς είναι και νεαρός και καλύπτει το ηλικιακό όριο και σύμφωνα με πληροφορίες και από τον ΠΑΟΚ για την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον από άλλη ομάδα, οπότε ο “δικέφαλος” δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα.

Θυμίζουμε στην Κύπρο ο Κάκκο ήταν ενεργός έχοντας 8 συμμετοχές, αλλά όχι τόσο χρόνο όσο και ο ίδιος θα ήθελε.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr