Άλλη μια σημαντική νίκη για τον Ορφέα !

Άλλη μια σημαντική νίκη για τον Ορφέα !

ΟΡΦΕΑΣ Ν.ΣΚΟΠΟΥ  70-59  Α.Ο ΚΑΒΑΛΑΣ

 

Έχει βρει τον τρόπο να κερδίζει και τα προβλήματα ο Ορφέας, ο οποίος είδε μεν τον Λουλούδη να επιστρέφει,αλλά αγωνίστηκε χωρίς τον Δροσινό ο οποίος όλη την εβδομάδα ήταν off λόγω γαστρεντερίτιδας. Οι “ασπρόμαυροι” με άλλη μια καλή εμφάνιση, πέτυχαν την 7η τους νίκη στο πρωτάθλημα σε σύνολο 10 αγώνων και συνεχίζουν να βρίσκονται στην προνομιούχο τετράδα.

Οι παίχτες του Χρήστου Γκαβανόζη από το πρώτο πεντάλεπτο προσπάθησαν και πήραν μια μικρή διαφορά, την οποία κρατούσαν καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι, ωστόσο όσο ήταν κοντά στην διεκδίκηση της νίκης τίποτα δεν μπορούσε να θεωρηθεί δεδομένο. Με τελικό ξέσπασμα στην τελευταία περίοδο, οι Σκοπινοί έφτασαν σε άλλη μια νίκη και την πανηγύρισαν με τον κόσμο τους.

 Τα δεκάλεπτα: 14-8,32-24,45-41,70-59.

Ορφέας Ν.Σκοπού (Γκαβανόζης): Δούμας 3,Καραμπατζάκης,Παπαστεργίου 8(1),Λουλούδης 19(4),Δάγκουλας 5(1), Επαμεινώνδας,Θεοδωρόπουλος 14(1),Θεοφανίδης 2,Καλαντίδης 9,Γιοβάνης 5,Κοτόπουλος 2,Κούρος 3(1).

Α.Ο Καβάλας (Καλφόπουλος): Γερασιμίδης 3(1),Αντωνίου 10,Τσολάκης 8,Κυριαζόπουλος 6,Νικολά 7,Παπαδόπουλος 2,Λούνγκου 3,Χατζηαποστολίδης 11,Τσιλικίδης 9.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr