Άλλη μια νίκη ουσίας στον δρόμο για τα playoffs για τον Ορφέα !

Άλλη μια νίκη ουσίας στον δρόμο για τα playoffs για τον Ορφέα !

ΟΡΦΕΑΣ Ν.ΣΚΟΠΟΥ  73-59  ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

 

Νίκη που τον έφερε ακόμα πιο κοντά στα play-offs πέτυχε ο  Ορφέας Ν. Σκοπού ο οποίος πραγματοποίησε ακόμα μία αξιόλογη εμφάνιση επικρατώντας εντός έδρας του μαχητικού Ηρακλή Καβάλας με 73-59.
Ο Ορφέας ήταν ουσιαστικός σε επίθεση και άμυνα, ενώ η συγκέντρωση που επέδειξε στα κρίσιμα σημεία αποτέλεσαν τα «κλειδιά» για το θετικό αποτέλεσμα. Με ένα πολύ καλό τρίτο δεκάλεπτο (16-08) και μια σωστή διαχείριση στο τέταρτο οι παίχτες του Χρήστου Γκαβανόζη πήραν το ροζ φύλλο αγώνος και δείχνουν πιο κοντά από ποτέ στην είσοδο τους στην προνομιούχα τετράδα. Στην Ηράκλεια θα αγωνιστεί την ερχόμενη αγωνιστική ο Ορφέας.
Διαιτητές: Δημάδης-Νεδόγλου Α.
 
Δεκάλεπτα: 20-20, 36-32, 52-42, 73-59
 
Ορφέας Ν. Σκοπού(Γκαβανόζης Χ.): Δούμας 1, Καραμπατζάκης,  Παπαστεργίου 15, Δροσινός 7(1), Επαμεινώνδας 3(1), Δάγκουλας, Θεοδωρόπουλος 16(1), Λουλούδης 11(2), Καλαντίδης 12(1), Γιοβάνης 6, Κοτόπουλος 2, Κούρος.
 
Ηρακλής Καβάλας : Πίγκας 18(2), Γοργίας 9(1), Πάγκαλος 2, Ισαακίδης 6(2), Τότογλου, Χατζημόσχου 9, Παπανικολάου 4, Γερακίδης 9, Μπερμπέρης.
Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr