Άκουσε τους «8» της Γ΄ Εθνικής ο Γεραπετρίτης! Σημαντικός ο Πανσερραϊκός στο θέμα της αναδιάρθρωσης!

Άκουσε τους «8» της Γ΄ Εθνικής ο Γεραπετρίτης! Σημαντικός ο Πανσερραϊκός στο θέμα της αναδιάρθρωσης!

Εξελίξεις είχαμε στο θέμα της αναδιάρθρωσης, που επιμένει εδώ και καιρό ο Πανσερραϊκός. Σήμερα οι 8 πρωταθλήτριες ομάδες της Γ’ Εθνικής, υποστήριξαν ξανά το αίτημα τους για την δημιουργία νέας κατηγορίας μέσω τηλεδιάσκεψης, παρουσία αυτή την φορά και του ισχυρού άντρα της κυβέρνησης, που βρίσκεται πλάι στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κ. Γιώργου Γεραπετρίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ‘SSN’ ο Υπουργός Επικρατείας, άκουσε με προσοχή τους παράγοντες της Γ’ Εθνικής και έδειξε ενδιαφέρον για τον γεωγραφικό διαχωρισμό της νέας κατηγορίας, που προτάθηκε, δεδομένων των δύσκολων συνθηκών που δημιουργούνται, μετά την πανδημία του Covid-19. Μάλιστα ο κ. Γεραπετρίτης, φάνηκε ιδιαίτερα ενημερωμένος στα θέματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου (πως αλλιώς, αφού ο πρωθυπουργός τον είχε εμπιστευτεί να μιλήσει και με τους ανθρώπους της FIFA-UEFA) ακούγοντας τους προβληματισμούς των ομάδων και για τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που ξημερώνουν, ειδικά στις χαμηλές κατηγορίες.

Αυτό που ζητήθηκε απο τις ομάδες ήταν να καταθέσουν σχετικό υπόμνημα με τα αιτήματα τους την Δευτέρα, προκειμένου να μελετηθεί τόσο απο τον Υπουργό Επικρατείας, όσο και απο τα αρμόδια τμήματα της Κυβέρνησης και ίσως τότε να προκύψουν εξελίξεις. Την δέσμευση του, οτι θα παραδώσει το σχετικό έγγραφο, σημείωσε ο νομικός εκπρόσωπος των ομάδων κ. Χάρης Γρηγορίου, ενώ ο Τάσος Καζίας απο τα «λιοντάρια» τόνισε, οτι θα συνεχιστεί η βοήθεια στην ανάλυση της πρότασης και το υπόμνημα, απο την ομάδα εργασίας, του Πανσερραϊκού.

Να θυμίσουμε οτι ο Πανσερραϊκός, έχει ενημερώσει απο αρχές Μαρτίου, όλα τα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου με επιστολή-πρόταση, όπου αποτέλεσε και την βάση για να στηριχτεί απο τους «8» της Γ΄ Εθνικής, το αναλυτικό πλάνο της νέας βιώσιμης αναδιάρθρωσης και ανάπτυξης του Ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά την πανδημία.

Αναλυτικά το Δελτίο τύπου των «8»:

Τηλεδιάσκεψη είχαν σήμερα οι οκτώ πρόεδροι των πρωταθλητριών ομάδων της Γ’ Εθνικής με τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη. Οι πρόεδροι των ομάδων ενημέρωσαν τον υπουργό για την πρόταση τους που έχει δημοσιοποιηθεί από δεκαημέρου, στην οποία ζητούν την ενοποίηση της Super League 2 και της Football League σε μια Β’ Εθνική δυο ομίλων χωρισμένων με γεωγραφικά κριτήρια. Ο υπουργός Επικρατείας άκουσε τους εκπροσώπους των οκτώ ομάδων χωρίς δεσμεύσεις και μάλιστα απλά ζήτησε υπόμνημα με τις προτάσεις τους.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr