Άγγιξε ένα σπουδαίο διπλό η Ηράκλεια στην Δράμα!

Άγγιξε ένα σπουδαίο διπλό η Ηράκλεια στην Δράμα!

ΚΑΟΔ  73-64  ΗΡΑΚΛΕΙΑ

Αρκετά κοντά σε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα έφτασε η Ηράκλεια, η οποία γνώρισε την ήττα από τον ΚΑΟΔ στο κλειστό γυμναστήριο του Δήγα Δράμας. Οι “κόκκινοι”,παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 19 πόντους ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση και αν ήταν πιο συγκεντρωμένοι (πολλά λάθη) και λίγο πιο εύστοχοι,τότε το ροζ φύλλο αγώνος θα τους άνηκε.

Η ομάδα του Νίκου Μάντζιου μπήκε αρκετά διαβασμένη στο παιχνίδι και περιορίζοντας τον Μανιώτη,κατάφερε να έχει το πάνω χέρι μέχρι τα μισά του πρώτου μέρους. Οι γηπεδούχοι,ωστόσο αντέδρασαν και προηγήθηκαν με 32-29 στο 20′.

Οι φιλοξενούμενοι στην 3η περίοδο ήταν λες και έμειναν στα αποδυτήρια με ενδεικτικό παράδειγμα τα συνεχόμενα λάθη στο κατέβασμα της μπάλας. Οι Δραμινοί πετυχαίνοντας εύκολους πόντους ξέφυγαν πολύ στο σκορ (+19),αλλά το σύνολο του Νίκου Μάντζιου με αντεπίθεση διαρκείας έριξε την διαφορά στους τρεις.

Στην τελευταία περίοδο η Ηράκλεια πλήρωσε τα λάθη της και ορισμένες λάθος επιλογές επιθετικά και μοιραία γνώρισε την ήττα σε ένα παιχνίδι,όπου κάλλιστα θα μπορούσε να κατακτήσει. Με αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα οι κόκκινοι έχουν πλέον ρεκόρ 3-5,ενώ ο ΚΑΟΔ βρίσκεται στο 6-3. Η τετράδα Μανιώτης-Καρατσομπάνης-Γιάγκου-Τοσουνίδης τα έκαναν όλα στο παρκέ και πέτυχαν 65 από τους 73 πόντους της ομάδας τους. Από την Ηράκλεια για άλλη μια φορά πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Κούτλης (23π.), με τον Αποστολάκη να τον ακολουθεί (12π.).

Διαιτητές: Παναγιωτίδης-Αλατζάς

Τα δεκάλεπτα: 14-15,32-29,57-49,73-64.

ΚΑΟΔ(Γρηγοριάδης): Μανιώτης 20(5),Καρατσομπάνης 13,Γιάγκου 17,Μελιάδης 2,Τοσουνίδης 15,Κάλφας, Σαββόγλου 2,Καλογιαντσίδης 2.

Ηράκλεια(Μάντζιος): Κουρτίδης,Αποστολάκης 12(2),Μέσσας 9,Παναγιωτίδης 7(1),Κουντουράς 3,Βεζύρης 1, Κούτλης 23(3),Παπαδόπουλος 7,Τοπολίγκας 2.

*Φώτο-πηγή: www.athleticdrama.com

Share