spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Ο στράικερ Ahmed Said έρχεται με άγριες διαθέσεις στον Πανσερραϊκό!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

To ”SSN” σας είχε προϊδεάσει για τη νέα μεταγραφή του Πανσερραϊκού, τον Αχμέντ Σαΐντ, που υπέγραψε και ανακοινώθηκε πριν την απογευματινή προπόνηση της Σερραϊκής ομάδας!

Σεντερ φορ που θα κάνει αίσθηση φέρνει ο Πανσερραϊκός!

Ο Αχμέντ Σαΐντ, είναι ένας θηριώδης σκόρερ, απο την Γκάνα, μεγαλωμένος στην Βόρεια Ιταλία, που σπούδασε… τα «γράμματα», στην ακαδημία της Ίντερ του Μιλάνου και απο εκεί γρήγορα, βρήκε το ποδοσφαιρικό του μονοπάτι, διαγράφοντας μια σημαντική καριέρα μέχρι στιγμής.

Ο Πανσερραϊκός φέρνει στις Σέρρες έναν έμπειρο σέντερ φορ, που…«ματώνει» τα δίχτυα, σε κάθε ευκαιρία και προσαρμόζεται εύκολα σε όποιο πρωτάθλημα κι αν αγωνίστηκε! Γρήγορος, με φοβερά τελειώματα απο μακριά και επιθετικός που δεν πέφτει…με τίποτα, μέχρι να βάλει γκολ. Τα ιατρικά του τεστ είναι άψογα, ενώ τα εργομετρικά έσπασαν τα κοντερ, κάτι που σημαίνει οτι ο παίκτης είναι έτοιμος για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των Ελευθερόπουλου-Βενετίδη. Άλλωστε έρχεται απο μια χρονιά με 26 συμμετοχές στην Α΄Ρουμανίας, με την Άρτζες Πιτέστι.

Ο killer της Χάιντουκ στην Κροατία!

Απο τις ακαδημίες της Ίντερ στην Τζένοα, με 5 συμμετοχές στην Serie A και γκολ στο ντεμπούτο κόντρα στην Κιέβο Βερόνα, ο Σαΐντ περιπλανήθηκε στις μικρές κατηγορίες της Λομβαρδίας (Μάντοβα και Μόντσα), όπως ο Κανίς, ενώ αγωνίστηκε και στην Serie B με την Τσεζένα.

Κάτω σε στιγμιότυπο με τον Τζιλαρντίνο της Μπολόνια την σεζόν 2012/13

Ο Ιταλό-Γκανέζος, μετά την Ιταλία αγωνίστηκε στην Β΄Πορτογαλίας και την Ολανένσε, όπου έλαμψε το επιθετικό του ταλέντο καταφέρνοντας να πάρει μεταγραφή στην Χάιντουκ της Κροατίας, όπου σε 3 χρόνια, σημείωσε 29 γκολ και 16 ασίστ σε 89 συμμετοχές! Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League με 4 γκολ και εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Ο ποδοσφαιριστής ευχαριστήθηκε την ζωή στην Κροατία αλλά η Ρίο Άβε που έψαχνε σέντερ φορ, τον ενέταξε με μεταγραφή στο δυναμικό της, χωρίς όμως να εντυπωσιάσει στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλικής λίγκας.

Ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε να αλλάξει πρωτάθλημα και να αγωνιστεί ως δανεικός με την Λόκερεν έχοντας μια γεμάτη χρονιά στην Β΄Βελγίου. Ενώ επιστρέφοντας στην Πορτογαλία η ομάδα του είχε υποβιβαστεί και ζήτησε να πάρει μεταγραφή χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στην Ρουμανία πήρε παιχνίδια και ξαναβρήκε την φόρμα του αλλά ήθελε ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους.

Ο Πανσερραϊκός κινήθηκε γρήγορα στην ελεύθερη αγορά και κατάφερε να συμφωνήσει με έναν παίκτη που θέλει να κάνει την διαφορά και στα 29 του, ψάχνει μια καλή σεζόν, έστω και σε χαμηλότερη κατηγορία για τα δεδομένα του! Οι συνθήκες της χώρας μας και το βαλκανικό στυλ ποδοσφαίρου, σε συνδυασμό με την φιλοδοξία των «λιονταριών» φέτος για να πρωταγωνιστήσουν στην Super League 2, δείχνουν οτι μπορούν να ταιριάξουν με τον Γκανέζο και να προσφέρουν γκολ και θέαμα στους Σερραίους φιλάθλους!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός:

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αhmed Said. Ο 29χρονος Γκανέζος φορ, με Ιταλική υπηκοότητα, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας και θα την ενισχύσει στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

Μίνι βιογραφικό:

Ο Said Ahmed Said γεννήθηκε στις 20 Απριλίου 1993 στην Γκάνα και σε πολύ μικρή ηλικία μετακόμισε στην Ιταλία. Είναι “προϊόν” των ακαδημιών της Ίντερ, αγωνιζόμενος στα τμήματα υποδομής U-17 και U-20 της ομάδας του Μιλάνου και σκοράροντας ακατάπαυστα. Το 2010 δόθηκε δανεικός στην Primavera Chievo κάνοντας τις πρώτες του συμμετοχές. Το 2011 πήρε μεταγραφή στην Τζένοα με την οποία και έκανε το ντεμπούτο του στο Καμπιονάτο, ενώ έφυγε με 57 συμμετοχές και 22 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις .

Στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στην Μόντσα και την Μάντοβα, ενώ το 2014 μετακόμισε στην Πορτογαλία για την Ολανένσε έχοντας 37 συμμετοχές και 8 γκολ στην Β΄ Κατηγορία.

Το 2016 πήρε μεταγραφή για τη Χάϊντουκ Σπλιτ στην Κροατία, εκεί όπου έμεινε 2,5 χρόνια καταγράφοντας 89 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πέτυχε 29 γκολ, εκ των οποίων τα 4 στο Europa League. Αυτές του οι επιδόσεις ανάγκασαν την Ρίο Άβε να ξοδέψει 500.000 ευρώ και να τον φέρει τον Ιανουάριο του 2019 πίσω στην Πορτογαλία. Τη σεζόν 2019-20 δόθηκε δανεικός στη Λόκερεν, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο. Επέστρεψε στη Ρίο Άβε και την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε έπαιξε στη Ρουμανία με τη φανέλα της Άρτζες Πιτέστι, βοηθόντας την να τερματίσει στην 5η θέση της Α΄ Εθνικής.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img