spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Απλά ακόμη ένα ματς στη Λάρισα… στον δρόμο προς τον τίτλο για τον Πανσερραϊκό!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Mπορεί η ομάδα της Λάρισας να ετοιμάζεται για την… μεγαλύτερη αγωνιστική πρόκληση της σεζόν ή για ένα ματς… κόντρα στη συστημική αδικία, όπως χαρακτήρισε τον αγώνα κόντρα στον Πανσερραϊκό, παρότι η βαθμολογία αυτή τη στιγμή τη δείχνει στο -11, ωστόσο για τους “κόκκινους” δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω.

Όπως άλλωστε είχε πει και ο Παύλος Δερμιτζάκης είναι απλά ακόμη ένα ματς και τυχαίνει να είναι με τη Λάρισα. Σίγουρα είναι ένας αγώνας περισσότερο για το πρεστίζ της ομάδας και όχι για την βαθμολογία, ωστόσο είναι παράλληλα και απλά ακόμη ένα εμπόδιο στην πορεία του Πανσερραϊκού προκειμένου να εξασφαλίσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα όσο γίνεται νωρίτερα.

Οι παίκτες του Πανσερραϊκού βρίσκονται στην βροχερή Λάρισα από την Τρίτη με καλή ψυχολογία, με ντοπάρισμα κατά την αναχώρηση τους από τις Σέρρες από τον πρόεδρο Τάσο Καζία και θέλουν να δείξουν την αξία τους.

Το ματς βέβαια αναμένεται να είναι ιδιαίτερο, καθώς η ΕΜΥ προβλέπει άσχημες καιρικές συνθήκες για την ημέρα και την ώρα του αγώνα και αναμένεται με ενδιαφέρον το τι θα γίνει στο Αλκαζάρ.

Στην αποστολή του Πανσερραϊκού περιλαμβάνονται οι: Κατσίκας, Τσομπανίδης, Μάροβιτς, Ζέρης, Δεληγιαννίδης, Πεταυράκης, Λυμπεράκης, Αυλωνίτης, Καρασαλίδης, Παπάζογλου, Παντεκίδης, Θυμιάνης, Στάϊκος, Κολομπίνο, Στίνα, Σιόντης, Μούργος, Μασκανάκης, Κατσαντώνης, Κανίς, Μπαϊροβιτς, Σαϊντ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι μακροχρόνια τραυματίες Οικονόμου και Γιαννίκογλου, ο Αλί Μπαμπά που παραμένει στο ιατρικό δελτίο, ο Σοφιανός που έχει ενοχλήσεις στο ισχίο, αλλά και οι Νάτσος, Καραμπέρης, Ανάκογλου, Δημητρίου, Παπαβασιλείου, Παπακωνσταντίνου και Μασάϊ.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img