spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Ανακοίνωση της Ε.Π.Σ.Σερρών για την διαιτησία στον αγώνα Παραλίμνιο-Θερμαϊκός

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Η Ε.Π.Σ.Σερρών καταδικάζει την απαράδεκτη διαιτησία του κ.Μαυρίδη Θωμά στον αγώνα της 29ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Απόλλων Παραλιμνίου-Θερμαϊκός Θέρμης, η οποία και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα μεταξύ των δύο ομάδων.

Πάγια θέση του Προέδρου και του Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Σερρών είναι να μην ασχολούνται και να επικρίνουν θέματα διαιτησίας, ωστόσο αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι θα εθελοτυφλούμε και θα σιωπούμε μπροστά σε μία ξεκάθαρη αδικία, ειδικά όταν προκύπτουν σοβαρά ερωτήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα για τον σκοπό του διαιτητή.

Ο Απόλλων Παραλιμνίου είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ε.Π.Σ.Σερρών στην Γ΄ Εθνική, είναι ένα υγιές και πρότυπο σωματείο που επί χρόνια κοσμεί την κατηγορία, είναι η μοναδική ερασιτεχνική ομάδα που κατάφερε να φτάσει στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας γράφοντας ιστορία και αυτό που κατ’ ελάχιστον απαιτούμε από όλους είναι ΣΕΒΑΣΜΟΣ!

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με την τεράστια προσπάθεια της διοίκησης του να κρατήσει καθαρό και ζωντανό αυτό το ποδοσφαιρικό κύτταρο της Ένωσης μας και ως Ε.Π.Σ θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν προκειμένου να προστατέψουμε τα σωματεία μας.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img