spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

SL2: Παραμένει πρόεδρος ο Μαρτσούκος, απορρίφθηκε η προσφυγή Ροκάκη στο Διαιτητικό

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Είναι οριστικό πλέον ότι η Σούπερ Λίγκα 2 βαδίζει με πρόεδρο τον Πέτρο Μαρτσούκο, καθώς τη Μ. Τρίτη (11/4) το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή του Αντώνη Ροκάκη. Ο πρόεδρος των Χανίων, που ήταν συνυποψήφιος στις εκλογές, ζητούσε να κηρυχθούν παράτυπες οι αρχαιρεσίες, αλλά με ψήφους 4-1 η προσφυγή του δεν είχε τύχη.

Πλέον, στο προσκήνιο επανέρχεται το μείζον θέμα των χρημάτων που πρέπει να δοθούν στις ομάδες της SL2 από το στοίχημα και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης δεν έχει πια καμία δικαιολογία, για να αποφύγει το τετ α τετ με τον Π. Μαρτσούκο.

Ως γνωστόν, ο πολιτικός προϊστάμενος των σπορ είχε διαμηνύσει ότι το ραντεβού θα γινόταν εφόσον τελεσιδικούσε η προσφυγή Ροκάκη, συνεπώς είναι υποχρεωμένος πλέον να συναντήσει τον επικεφαλής της διοργανώτριας για να τρέξει το θέμα πριν διαλυθεί και η Βουλή εν όψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

H ανακοίνωση: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

Απορρίπτει κατά πλειοψηφία την από 9/3/2023 αίτηση – προσφυγή των: α) Αντωνίου Ροκάκη και β) ΠΑΕ Χανιά, κατά της Super League 2 και κατά των από 8/3/2023 αποφάσεων της Εφορευτικής Επιτροπής της Super League 2.

Απορρίπτει ομόφωνα την από 13/3/2023 αίτηση – προσφυγή των: α) Αντωνίου Ροκάκη και β) ΠΑΕ Χανιά, κατά της Super League 2, κατά της από 6/3/2023 απόφασης ανακήρυξης ως υποψηφίου για τη θέση του Προέδρου του ΔΣ κ. Πέτρου Μαρτσούκου και κατά των από 8/3/2023 αποφάσεων της Εφορευτικής Επιτροπής της Super League 2.

Δέχεται ομόφωνα την από 20/3/2023 πρόσθετη παρέμβαση του Πέτρου Μαρτσούκου υπέρ της Super League 2 και κατά των: α) Αντωνίου Ροκάκη και β) ΠΑΕ Χανιά».

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img